E-COMMERCE

Noul procesator de plăți online

Descoperă avantajele oferite de OderoPAY, noua platformă cloud pentru plăți online în siguranță

Contactează-ne

De ce OderoPAY?

Când alegi platforma de plăți online pentru magazinul tău, trebuie să te asiguri că poți să integrezi soluția potrivită cât mai rapid, astfel încât să poți încasa plățile imediat. OderoPAY checkout pune la dispoziție plugin-uri pregătite pentru unele dintre cele mai mari platforme de e-commerce (cum ar fi OpenCart, Magento), fără a fi necesară dezvoltarea de software suplimentar.

Securitate
Securitate
Asigurăm toate măsurile de securitate, risc, conformitate și antifraudă; tranzacțiile sunt procesate conform standardelor și prevederilor legale.
100% online
100% online
Procesul de onboarding este unul simplu și rapid: de la înscriere, KYB, KYC, și până la decontarea și facturarea serviciilor.
POS virtual
POS virtual
Procesatorul de plati online OderoPAY utilizează terminale virtuale puse la dispoziție de către băncile care au calitatea de sponsor în fața VISA și Mastercard

Costuri

Costurile noastre au fost concepute pentru ca fi accesate cu ușurință de orice magazin online care își propune să își crească vânzările online, punându-le la dispoziție o schemă de prețuri complet transparentă.

STANDARD

Accesează o platformă completă de plăți online știind întotdeauna cât vei achita pentru tranzacțiile tale, fără alte costuri ascunse.

 • Comision per tranzacție 0.95%
 • Fără taxă de implementare
 • Fără taxă fixă per tranzacție
Aplică acum

CUSTOMIZAT

Construiește-ți un pachet personalizat dacă afacerea ta are un volum lunar de tranzacții de peste 15.000 lei sau înregistrezi tranzacții cu valoare mare.

Solicită Ofertă

Accelerează vânzările online

OderoPAY este procesatorul de plăți online pentru magazinele tip e-commerce de orice dimensiune care își doresc să-și crească vânzările și rata de conversie. Adaugă opțiunea de plată online cu cardul afacerii tale și oferă o experiență de shopping modernă clienților tăi.

Contactează-ne

Integrări cu Google Pay și Apple Pay

Prin integrările cu Google Pay și Apple Pay, procesatorul de plată OderoPAY permite finalizarea rapidă și simplă a comenzilor pe site-urile de vânzări online și oferă acces comod la sute de milioane de carduri salvate în conturile Google și Apple din întreaga lume.

 • Rată de conversie mai bună datorată plății cu un singur click
 • Securitate ridicată a plăților prin tokenizare și autentificare biometrică
 • Creșterea încrederii clienților datorită reputației celor două branduri
 • Reducerea fricțiunii prin simplificarea procesului de plată
 • Acces la baza extinsă de utilizatori Google Pay și Apple Pay pentru extinderea pe piețe noi
 • Avantaj competitiv pentru business-ul tau e-commerce
google pay

Specificatii Tehnice

Plăți în 1 sau 2 pași

Plăți în 1 sau 2 pași

Plata în 1 etapa: Autorizeaza cardul si incaseaza plata in timpul tranzactiei. Plata în 2 pasi: Autorizeaza un card si captureaza fondurile dupa finalizarea comenzii.

Plati recurente

Plati recurente

OderoPAY accepta plati recurente pentru clientii care autorizeaza comerciantul sa retraga fonduri din conturile lor in mod automat la intervale prestabilite, pentru produse sau servicii furnizate in mod regulat.

Functie de salvare a cardurilor

Functie de salvare a cardurilor

OderoPAY accepta tokenizarea cardurilor de credit si de debit, un proces de inlocuire a datelor sensibile cu un token, un substituent unic, generat aleatoriu, din reteaua securizată a OderoPAY

Rambursări & stornări

Rambursări & stornări

Acceptăm rambursări și stornări pentru comercianți.

Dashboard Comerciant

Dashboard Comerciant

Comerciantii isi pot gestiona, analiza si monitoriza tranzactiile mai usor cu ajutorul dashboardului generat de OderoPAY

Token Admin

Token Admin

Administratorii Token Financial Technologies gestioneaza si monitorizeaza serviciile OderoPAY pentru disponibilitate ridicata si SLA-uri vizate

Decontare

Decontare

OderoPAY automatizează serviciile de decontare, proces prin care ne asigurăm că plățile efectuate către un comerciant ajung în contul lui bancar. Există mai mulți pași în procesul de decontare: incepe cu momentul în care plătitorul confirmă prima plată și se termină atunci când banii ajung în contul bancar al comerciantului.

Facturare

Facturare

OderoPAY ofera servicii sigure si automate de facturare pentru toate costurile, dar si pentru procesul de decontare

Rate

Rate

OderoPAY ofera plata in rate functie de ofertele generate de bancile partenere

Notificari

Notificari

OderoPAY a automatizat serviciul de notificari prin care transmite informatii utile cumparatorilor, comerciantilor si administratorilor.

Multi-valuta

Multi-valuta

OderoPAY accepta mai multe tipuri de valuta, de exemplu, RON, EURO, USD, dar și altele ce vor fi adaugate ulterior in urma solicitarilor comerciantilor

Carduri acceptate

Carduri acceptate

Acceptăm tranzacții efectuate cu carduri emise sub sigla celor mai mari organizaţii de plată din lume, Visa Mastercard și American Express.

Antifrauda

Antifrauda

Gestionam riscul si protejam conversia, asa incat sa stabilim echilibrul potrivit intre protectia impotriva fraudei la plati si ratele de aprobare pentru afacerea ta

Plati initiate de comerciant

Plati initiate de comerciant

OderoPAY accepta tranzactiile initiate de comerciant, adica plati initiate de comerciant in locul detinatorului cardului. Aceste tranzactii sunt initiate in numele clientului pe baza unui acord intre comerciant si detinatorul cardului. Spre deosebire de tranzactiile initiate de client, autentificarea titularului de card nu este necesara pentru a efectua o plata.

Tranzacții bazate pe risc

Tranzacții bazate pe risc

Scutire de la autentificarea puternică a clienților, prin care platforma calculeaza riscul tranzactiei si il trimite bancii cumparatoare ca fiind o scutire, iar banca emitenta nu va aplica SCA (Strong Customer Authentication)

Platile valoare mica

Platile valoare mica

Platile sub o anumita valoare, de obicei 30 EUR, pot fi considerate plati cu valoare mica si vor fi scutite de SCA (Strong Customer Authentication) de catre banca emitenta.

Multi-procesor integrat

Multi-procesor integrat

OderoPAY accepta mai multe banci prin mai multe procesoare integrate, astfel incat comerciantilor li se ofera cele mai bune comisioane pentru tranzactiile on-us.

Dashboard comercianti

Tabloul de bord le permite comercianților să-și gestioneze magazinul online mai eficient cu ajutorul datelor furnizate in platforma OderoPAY:

 • Veniturile totale
 • Veniturile sub-comerciantilor
 • Rata de succes a plăților
 • Rambursări sau sumă inversată
 • Plăți anulate
 • Creştere
 • Detalii tranzacții
 • Monitorizarea fraudei
 • Detalii de prevenire

Integrare Shopping Cart

Procesatorul de plăți OderoPAY oferă clienților suport dedicat pentru o integrare ușoară cu unele dintre cele mai importante module de plată în e-commerce.

shopify
opencart

Detectarea fraudei

Ești gata să-ți duci strategia e-commerce de risc la următorul nivel?

Managementul Fraudei
Managementul Fraudei

Gestionăm riscul într-o manieră prin care putem asigura cea mai mare rată de conversie posibilă. Identificăm echilibrul dintre protecția împotriva fraudei la plăți și ratele de aprobare pentru comercianți.

Inteligența Artificială
Inteligența Artificială

Cu ajutorul inteligenței artificiale, procesatorul de plăți online OderoPay permite construirea de profiluri de risc. Folosim o tehnologie care permite învăţarea automată, folosind reguli specifice anumitor tipuri de business pentru a asigura o eficiență maximă.

Managementul Riscului
Managementul Riscului

Avem reguli de risc extrem de personalizabile, combinăm și potrivim proprietăți pentru a crea reguli de risc, astfel încât să putem filtra tranzacțiile în funcție de cerințele fiecărui comerciant.

Autentificarea Clienților
Autentificarea Clienților

Putem bloca orice tentativă de fraudă prin utilizarea unor instrumente puternice de autentificare a clienților. Folosim inclusiv soluția 3DS pentru tranzacțiile cu risc ridicat.

Contactează-ne acum

La doar un click distanță de soluțiile inovatoare pe care le putem dezvolta împreună! Echipa noastră de vânzări îți stă la dispoziție pentru a te ghida în alegerea celor mai bune soluții de plată pentru afacerea ta.

Politica de Confidentialitate*