TERMINAL PLĂȚI OUTDOOR (OPT)

Unattended Android POS

Descoperă avantajele noului Beko RO1000, rezistent la temperaturi extreme, încorporat cu tehnologie de ultimă generație Android 9 ce permite plăți contactless neasistate, integrare cu carduri de flotă și aplicații de vânzări.

Avizat tehnic ICI

Solicită demo
ACESTA ESTE

Terminalul Android OPT Beko RO1000

Terminal de plată outdoor conceput pentru a facilita plățile nesupravegheate în benzinării, parcări inteligente sau spălătorii auto.

Contactează-ne
1
Your alt text
2
Your alt text
3
Your alt text
4
Your alt text
5
Your alt text
6
Your alt text
7
Your alt text
8
Your alt text
9
Your alt text
10
Your alt text

De ce să alegi Casa de marcat Beko RO1000 pentru afacerea ta

Beko RO1000 este un dispozitiv inovator all-in-one, conceput de Beko de la zero ca o unitate compactă, perfect adaptată unei integrări fără cusur.

12.000 de dispozitive identice cu Beko RO1000 instalate deja în benzinăriile din Turcia într-un singur an de către TOKEN garantează succesul pe plan regional.

Terminalul nostru Android 9.0 OPT, Beko RO1000, cu funcționalitate de casă de marcat integrată este disponibil acum la un preț competitiv pe piața românească.

Livrarea ultra-rapidă și eficientă a dispozitivelor Beko R01000 cu aplicație bancară preinstalată pentru utilizarea imediată, fără efort.

Caracteristici importante

Durabilitate

Durabilitate

Dispozitivul are certificarea IP54, IK08, este rezistent la apă și temperaturi extreme (-30 °C / +55 °C) și a fost utilizat cu succes în Turcia la 12.000 de pompe.

Înaltă Securitate

Înaltă Securitate

Beko RO1000 este conceput cu caracteristici avansate de securitate pentru a proteja informațiile sensibile în timpul tranzacțiilor de plată.

Folosește criptarea de la un capăt la altul, tokenizarea și gestionarea securizată a cheilor pentru a proteja datele clienților, reducând riscul de fraudă și acces neautorizat.

Acceptarea Plăților

Acceptarea Plăților

Beko RO1000 oferă o gamă largă de metode de plată, cu cardul sau cu telefonul, inclusiv Google Pay și Apple Pay.

Poți efectua plata rapid, și să primești pe loc bon fiscal, cu posibilitate de decontare.

Capabilități Integrare

Capabilități Integrare

Beko RO1000 poate fi integrat fără probleme cu sistemele de vânzare (POS) existente, gateway-uri de plată și instrumentele de analiză din spatele aplicației.

Această integrare facilitează procesarea lină a tranzacțiilor, gestionarea stoculuii și analiza datelor, permițând companiilor să își optimizeze operațiunile și să ia decizii informate.

Design Intuitiv

Design Intuitiv

Beko RO1000 are un design intuitiv și ușor de utilizat, care face ușoară operarea atât pentru clienți, cât și pentru casieri. Dispozitivul oferă un ecran color tactil de 7 inch, afișaj clar, tastatură ergonomică și interfață receptivă, asigurând o experiență de plată plăcută și eficientă

Performanță Fiabilă

Performanță Fiabilă

Beko RO1000 este conceput pentru a furniza o performanță fiabilă în medii neasistate cu un volum mare de tranzacții. Dispozitivul este proiectat pentru a rezista utilizării frecvente și oferă o procesare rapidă a tranzacțiilor, reducând timpul de așteptare al clienților și îmbunătățind eficiența generală a operațiunilor.

Scalabilitate și Siguranță

Scalabilitate și Siguranță

Beko RO1000 este o soluție scalabilă, potrivită pentru afaceri de toate dimensiunile, de la întreprinderi mici până la companii mari. Este echipat cu cele mai recente tehnologii și poate să se adapteze la standardele în continuă evoluție ale industriei de plăți, asigurând compatibilitate pe termen lung și protejând infrastructura de plată pentru viitor.

Mentenanță

Mentenanță

Oferim suport dedicat pentru clienți și servicii de mentenanță. Comercianții primesc asistență promptă, actualizări și soluționarea imediată a problemelor pentru că ceea ce ne propunem este să minimizăm timpul de nefuncționare și să maximizăm eficiența operațională a partenerilor noștri.

Caracteristici Hardware

Prima casă de marcat Android care se integrează perfect cu 32 de protocoale diferite de pompare, oferind suport complet pentru opțiunile de plată AFD* (*Distribuitor automat de combustibil).
Acest sistem revoluționar oferă versatilitate și confort de neegalat pentru benzinării. Spuneți adio caselor de marcat tradiționale și îmbrățișați viitorul procesării eficiente și sigure a plăților neasistate.
 • Ecran color tactil de 7 inch (17,78 cm)
 • Acceptă plățile contactless, banda magnetica sau chip
 • Opțiuni de conectare RS485, Current Loop și Tokheim C
 • Montare pe perete sau utilizare autonomă
 • Cameră încorporată de 5MP
 • Interfață Android 9.0
 • EJ (jurnal electronicl) cu capacitate de 1 milion de înregistrări
 • Certificat IP54, IK08 rezistent la apă și temperaturi extreme -30 °C / +55 °C
 • Monitorizare și actualizare de la distanță
 • Opțiuni de conectivitate Wi-Fi, 4G și Ethernet
 • Memeorie pentru 3,650 rapoarte Z
 • Carcasă exterioară durabilă din aluminiu
 • Banca disponibilă: Banca Transilvania
 • Dimensiuni:
 • 1 an garantie (optional garantie extinsa)
 • Avizat tehnic de Institutul de Cercetare în Comunicații (ICI)

Contactează-ne acum

La doar un click distanță de soluțiile inovatoare pe care le putem dezvolta împreună! Echipa noastră de vânzări îți stă la dispoziție pentru a te ghida în alegerea celor mai bune soluții de plată pentru afacerea ta.

Politica de Confidentialitate*